Virág KrisztinaFacebook


Instagram


Twitter

+36 30 410 1744

Virág Krisztina

7éve foglalkozom energiagyógyászattal. 1,5 éve bio energetikai gyógyászattal. Reiki mesteri – Bio energetikus – spiritiszta és paraszpihologusi képzetségem és gyakorlatom van

Az alternatív gyógyászaton belül bio energetikával foglalkozom. Bio energetikusként, Reiki Mesterként és II. Fokozatú Szellemgyógyászként számomra az a legfontosabb, hogy képességeimmel és tudásommal minél több embernek tudjak segíteni.
Többféle állapotfelmérés igényelhető a Revitality Egészségközpontban, az általam végzett energetikai állapotfelmérés leginkább abban különbözik a többitől, hogy nem használok semmilyen technikai eszközt, felmérést saját érzékelésem és látó képességem segítségével végzem. Ezt követően kézből áradó energiával kezelek (pl. Reiki), és jelelmzően az érintés nélküli energiagyógyítást alkalmazom.

Ezen kívül különböző életszakaszokban jelentkező blokkokat, elakadásokat oldok, és előző életből hozott sérüléseket is kezelek.
Az alkalmakon rendkívül fontos, hogy koncentráció során, megfelelő meditatív tudatállapottal mentálisan ráhangolódjak a gyógyító feladatra. Így válok képessé arra, hogy páciensem javára alkalmazzam az univerzum és a természet erőit, valamint saját látó-, és teremtő energiáimat.
Kezelésekkor mentális és energetikai kapcsolat jön létre köztem és a páciens között. Az energia szinte láthatatlan, viszont a kezelések alkalmával és közben érezhető. Az érzetek különbözőek lehetnek, van aki bizsergést, van aki tűszúrásokat, más melegséget szokott érezni, de az is előfordulat, hogy mindegyik érzet előjön.

A gondolatnak teremtő ereje van, ezért célszerű – segítek benne -, hogy a páciens igyekezzen pozitív gondolatokat táplálni magában a kezelések alatt, ha pedig felmerül mégis valami negativ gondolat, azt bátran engedje tovább, ne ragadjon bele.
Érzelem- és gondolatvilágunk hatást gyakorol az egészségünkre, az energetikai kezeléseken kívül, mindennapi életünk során is érdemes mindezt tudatosítani. Nem baj, ha nem megy minden azonnal, kellő gyakorlással fokozatosan kialakíthatjuk magunkban az életet támogagó gondolkodást.

      Alkalmazott terápiák:
  • Metamorf masszázs
  • Szervezet állapotfelmérése, tanácsadás, és az adott problémák energetikai kezelése.
  • Test Negatív energiától történő megtisztitása – energetizálása és a test feltőltése pozitív energiával.
     Időpont:

       Kedd: 09:00-18:00


Időpontkérés

Fájdalomcsillapító programjaink ideális választás azok számára, akik természetes módon szeretnék gyógyítani magukat, anélkül, hogy a sok mellékhatással rendelkező gyógyszerekhez folyamodnának….

Tovább

Fájdalomcsillapítás

Az alternatív gyógyítás előnye a betegség megelőzésének képességében rejlik. A nyugati orvostudomány a betegség kezelésére fókuszál, miután már betegek lettünk. Ezzel szemben az alternatív gyógyítás a természetes módoktól indul el…

Tovább

Alternatív gyógyító terápiák

A gyógyítás és egészségmegőrzés ayurvédikus módszerei alaposan kidolgozott elméleti és konceptuális alapokra épülnek, amelyek meggyőző magyarázatot adnak a működésére és a környező világgal való együttműködésére annak a legbonyolultabb rendszernek, amit mi emberi szervezetnek hívunk…

Tovább

Ayurveda


Facebook


Instagram


Google-plus


Facebook


Instagram


Twitter

Megtalálsz minket a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat területén

adatvédelmi tájékoztató

© 2018 All rights reserved

Top Megszakítás