Theta Healing


Facebook


Instagram


Twitter

+36 30 410 1744
Facebook


Instagram


Twitter

+36 30 410 1744


Facebook


Instagram


Twitter

Theta Healing

+36 30 410 1744


Időpontkérés

Ár: 8.000Ft
Időtartam: 60 perc
Masszőr: Milson Judit
Időpont: csütörtök

Megváltozott tudatállapotban, théta szinten (4-7hz-es agyhullám tartomány) hozzáférhetővé válnak a tudatalatti tartalmak.Az ülés alatt felderíthetők és törölhetők, azaz kiprogramozhatók azok a rejtett hitrendszerek, amelyek születésünk, vagy akár az előző életeink óta épülnek be tudatalattinkba, miközben a tudatos elménknek fogalma sincs az egész folyamatról.
Vagyis a tudatos elme számára ismeretlen, nagy hatásfokkal dolgozó, a tudatos célt akadályozó robotpilóta kormányozza mindennapjainkat.Betegségek, viselkedésminták emberi játszmák formájában keserítik meg az életünket és a körülöttünk élők életét ezek a gondolati minták!
Ezek felkutatása, törlése és a megfelelő pozitív program letöltése történik az ülésen.  

Miért olyan hatékonyak?
A hatékonyság egyik záloga, hogy a folyamat alfa- théta tudatszinten történik.Ezen a szinten közvetlenül a tudatalattiban nyílik mód a munkára és azonnali változás hozható létre! A Theta Healing és a Hipnózis leglényegesebb eleme, hogy nem a tüneteket kezeli, hanem a probléma gyökerét szűnteti meg! Itt az agytevékenység lelassul és már majdnem az  alvás szintjére érünk, de még nem alszunk. Rég elfelejtett dolgok bukkannak fel, és, ha szabad így fogalmaznom, a kutya bizony itt van eltemetve! A Hipnózis lehetőséget biztosít arra, hogy a problémát okozó történéseket, akár egy filmszalagon újra láthassa, átélhesse a kliens. A tudatos elme számára lehetetlen felismerések, meglátások következhetnek be.

Lehetőség kínálkozik akár a kliens magzati korából előhozni érzéseket, amelyeket a rá váró – vagy éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem váró – hozzátartozók éreztek. Ezek az érzések természetesen a magzat számára nyitott könyvként értelmeződtek. A hatékonyság másik záloga, hogy a törlések és letöltések, a Theta Healing technika alkalmazásakor az alábbi 4 szinten történnek:

  • Alap szinten: Minden, ami a fogantatásunk óta hatott ránk
  • Genetikai szinten: az “ősök emlékezete”, családi, rokonsági vonal
  • Lelki szinten: előző életeink hitrendszereket létrehozó, érzelmeket generáló történései
  • Történelmi szinten: az emberiség kollektív emlékezete, népek, csoportok beépül hitrendszere

Kezelés Ára

8.000Ft

Kezelés időtartama

60 perc

Időpontok

csütörtök

Mison Judit
Mison JuditRevitality

+36 30 410 1744


Időpontkérés

<< visszaFacebook


Instagram


Twitter

  • 1212 Bp. Görgey Artúr tér 8.
  • +36 30 410 1744
  • info@revitality.hu

Megtalálsz minket a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat területén

adatvédelmi tájékoztató

© 2018 All rights reserved

Top Megszakítás