Revitality

közérzetjavító terápiák helyen

Revitality

közérzetjavító terápiák egy helyen

Masszázs

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására.
A masszázs a test felületén, a test szöveteire, szerveire hat. Meghatározott fogásokkal, kezelési céllal alkalmazott mechanikus inger, melyre kialakult válaszreakció a fizikai gyógyulás. A masszázs terápia nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is.

Fájdalomcsillapítás

Készülékeink fájdalomcsillapító programjai az ideális választás azok számára, akik természetes módon szeretnék gyógyítani magukat, anélkül, hogy a sok mellékhatással rendelkező gyógyszerekhez folyamodnának.

Ayurvedikus masszázs

A gyógyítás és egészségmegőrzés ayurvédikus módszerei alaposan kidolgozott elméleti és konceptuális alapokra épülnek, amelyek meggyőző magyarázatot adnak a működésére és a környező világgal való együttműködésére annak a legbonyolultabb rendszernek, amit mi emberi szervezetnek hívunk…

Esztétikai kezelések

A kozmetikai programokkal történő kezelés eredményei már az első alkalommal ellenőrizhetők. Különösen a cellulitisz kezelésében érhető el jelentős javulás a frekvenciák alkalmazásával.A vérkeringés élénkítésével és a nyirokmasszázzsal és az ezekből fakadó pozitív hatással készülékeink hatékony segítséget nyújtanak az esztétikai problémáknak megszüntetéséhez.

Egyéb lehetőségek

A komplementer terápiák előnye a betegség megelőzésének képességében rejlik. A nyugati orvostudomány a betegség kezelésére fókuszál: gyógyszerezés, vagy operáció, miután már betegek lettünk. Ezzel szemben a komplementer terápiák a természetes módoktól indul el. Konkrétan az immunrendszer erősítésére összpontosít. Ennek előnye, hogy a betegség valós megelőzését előre lehet tervezni.
A kezelések arra irányulnak, hogy képessé tegyük a testet arra, hogy helyesen működjön.
Komplementer módszerekkel természetesen nyerjük vissza az egészségünket.

Babaváró életmód tanácsadás

Péntekenként Dr. Erdei Edit várja a gyermekre vágyó párokat.

Megtalálsz minket a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat területén

© 2018 All rights reserved

Top Megszakítás