Spirituális választerápia


Facebook


Instagram


Twitter

+36 30 410 1744
Facebook


Instagram


Twitter

+36 30 410 1744


Facebook


Instagram


Twitter

Spirituális választerápia

+36 30 410 1744


Időpontkérés

Ár: 8.000Ft
Időtartam: 60 perc
Masszőr: Kovács Tibor
Időpont: szerda

Az SVT mint rendszer egy inga, egy táblázatkészlet és egy egyedi kérdéssorozat használatát foglalja magában a tudat alatti elme és a lélekkrónika összes diszharmonikus programozásának vizsgálatához és tisztításához. (Robert E. Detzler)

A Szabadság ösvénye – Spirituális választerápia
Az SVT egyértelmű eszközt kínál ahhoz, hogy megtekintsük és átválogassuk tudat alatti elménk tartalmát. Módot nyújt arra, hogy megtartsuk ami jó, pozitív és építő, s kidobáljuk a felesleget. És legfőképpen, ez az átfogó módszer lehetővé teszi a felhasználónak, hogy őrt álljon a tudatalatti elme felett, pozitív kijelentésekkel programozza a tudat alatti elmét, és ezáltal magas szinten tartsa a pozitív eszmék, gondolatok belső áramlását. (Robert E. Detzler)

A tudat alatti elme
A tudat alatti elme bámulatos eszköz – határtalan és felbecsülhetetlen, amelyet minden ember arra programozhat és használhat, hogy határtalan mennyiségű jót teremtsen. Olyan mint egy „óriási számítógép”. A tudat alatti nem hoz döntést, csak visszajelez a megadott parancsok és a betáplált programok alapján. A tudatalattit a tudatos elme programozza a test érzékelő mechanizmusain, valamit a gondolatokon és érzéseken keresztül.

A tudatalatti elme eltárolja életünk valamennyi eseményét, többek között azokat is, amelyek megzavarták múltunk pillanatait és amelyek kivetülnek még jelen életünkre is. Ezeket programként értelmezi, melyek életünk bármely pillanatában felbukkanhatnak valamilyen függőség, betegség, társkapcsolati, stb., probléma formájában. A Spirituális Válasz Terápia egy olyan szelíd módszer, amely a tudatalatti programokban kutatva keresi meg és távolítja el azokat a kihívást jelentő elemeket, melyek a felszabadult, egészséges és boldog életvitelben gátolnak bennünket. Hasonlóan más hatékony módszerekhez (pl.: kineziológia) a probléma gyökerét úgy találja meg és oldja fel, hogy közben az egyén nem éli át újra ugyanazt a stresszt, fájdalmat.

SVT a gyakorlatban
A Spirituális Válasz Terápia alatt megvizsgáljuk az előző életek energiáit, a tudatalatti blokkokat, a Lélek negatív programozásait. A vizsgálat folyamán a Felsőbb Énnel (egy bizottság, amely egyetlentől végtelenig terjedő számú lényből állhat, Ezek a lények számos, különböző szellemi szintről származhatnak. Voltaképpen egy kollektív tudat.) való kapcsolattal hozzáférünk az Akasha (lélekkrónika – a lélek összes tapasztalatát tartalmazza) feljegyzéseihez, kitisztítjuk belőle a diszharmónikus energiákat vagy programokat múltra, jelenre és jövőre vonatkozóan. A romboló, blokkoló programokat pozitív eszmékkel, mintákkal cseréljük fel.

kezelhető problémák

 • az Örömteli élet blokkjai
 • érzelmi problémák, függőségek feloldása
 • kapcsolati problémák (családi, párkapcsolati, gyermek, munkahely, stb.)
 • szeretteink elvesztése okozta trauma
 • önbecsülés hiánya
 • bőség blokkjai (tanulás, karrier, üzlet)
 • élsport, maximális teljesítmény, siker blokkjai
 • alvászavarok
 • betegségek, balesetek

Kezelés Ára

8.000Ft

Kezelés időtartama

60 perc

Időpontok

szeda

Kovács Tibor
Kovács TiborRe-Vitality

+36 30 410 1744


Időpontkérés

<< visszaFacebook


Instagram


Twitter

 • 1212 Bp. Görgey Artúr tér 8.
 • +36 30 410 1744
 • info@revitality.hu

Megtalálsz minket a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat területén

adatvédelmi tájékoztató

© 2018 All rights reserved

Top Megszakítás