Elérkezett az ősz és természetszerűen megteremtődik bennünk is az igény a csendesebb szemlélődésre, és befelé fordulásra. Mégis, életmódunk sokszor ellene megy ennek az igénynek, és mire beköszönt a tél, majd a karácsony, addigra többségünk olyan fáradt, hogy úgy érzi, az ünnepi előkészületek megtételéhez már utolsó erőtartalákait használja fel.

De a gyönyörű ősz és tél megélhető másként is, és az egyre hamarabb sötétedő esték csendesebb, visszavonulósabb hangulatata a javunkra fordítható!

Eljött a belső erőforrások fel- és elismerésének, no és feltöltésének ideje, a most következő hónapok hatalmas fejlődési potenciált rejtenek magukban.

Októberi Harmónia Programunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék ezt az időszakot a számukra lehető legjobb módon megélni, támogatva ezzel testi és lelki egészségüket egyaránt. Ezen a kétórás alkalmon átbeszéljük, hogy mit tegyünk, mit együnk és mit igyunk, hogy ezeket a napokat könnyedén, harmóniaban élhessük meg.

A Revitalitiben ezen az őszi délutánon Mison Judit alternatív terapeuta az élet teljességét támogató, otthon végezhető, egyszerű praktikákat ad át.
.
Csoport létszám: 5-8 fő
Helyszín: Tóth Ilona Egésszégügyi Szolgálat, Revitality Egészségközpont
Részvételi díj: 3000 Ft./fő/alkalom

A részvételhez regisztráció szükséges!
e-mail: info@revitality.com
telefon: +36 30 410 1744

Top Megszakítás