masszazs03


Facebook


Instagram


Twitter

+36 30 173 4437Facebook


Instagram


Twitter

+36 30 410 1744

Revitality

Életerőközpont

MASSZÁZS

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására.
A masszázs a test felületén, a test szöveteire, szerveire hat. Meghatározott fogásokkal, kezelési céllal alkalmazott mechanikus inger, melyre kialakult válaszreakció a fizikai gyógyulás. A masszázs terápia nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is.

Alkalmazott masszázsok

Választható kezelések

TALPMASSZÁZS

A talpmasszázs mint gyógyterápia, ma már az orvoslásban is elfogadott. A talpmasszázs célja az egyén energetikai egyensúlyának helyreállítása. A talp masszírozásával fokozható a különböző szervek energiaszintje. A megfelelő zónák masszírozásával fokozódik a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcsere, a nyirokkeringés, így mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit.testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul.


Tovább

THAI TALPMASSZÁZS

A talpon lévő pontok kezelésével az idegi tevékenységeket tudjuk stimulálni az agy és az egész szervezet között. Mindemellett a thai lábmasszázs a szabad energia áramlási elveire is épül, együttesen fejtve ki a pozitív hatását.


Tovább

YUMEIHO ALAPÚ MASSZÁZS

Alkalmazási területét tekintve ez a masszázsfajta széleskörű. A mozgásszervi betegségek kezelése mellett belszervi problémák kezelésére és megelőzésére is alkalmazzák. A gerincoszlopra gyakorolt hatása miatt ülőmunkát végző személyeknek különösen ajánlott.testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul.


Tovább

<< vissza


Facebook


Instagram


Google-plusFacebook


Instagram


Twitter

Megtalálsz minket a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat területén

adatvédelmi tájékoztató

© 2018 All rights reserved

Top Skip to content