Kovács TiborFacebook


Instagram


Twitter

+36 30 410 1744

Kovács Tibor

Hitem szerint ha egészségesek vagyunk, akkor teljes az életünk. Saját felelőségünk az egészségünket megtartani vagy helyre állítani ha valami felborul.
Tevékenységemmel minél több embernek szeretnék segíteni, hogy boldogan és egészségesen élje életét.

Dr. Kovács Tibor az alternatív természettudományok parabolikus tiszteletbeli ‘doktora vagyok!
Spirituális nevem: Bornatio Ferrarius

Szolgáltatásaim célja: “Vitalitás: közérzetjavítás-kondicionálás, Egészségmegőrzés elősegítő, az Egészségtudatos életmódra motiválás a jó közérzet helyreállítása és fentartása”.
Köszönöm, hogy ellátogattál ide, remélem megtalálod, amit keresel.

“Hitem szerint ha egészségesek vagyunk, akkor teljes az életünk. Saját felelőségünk az egészségünket megtartani vagy helyre állítani ha valami felborul.
Tevékenységemmel minél több embernek szeretnék segíteni, hogy boldogan és egészségesen élje életét.”
Elsősorban gerincproblémák, tartáshibák, mozgásszervi panaszok kezelésével, megelőzésével “prevenciójával”, ezek érzelmi-lelki hátterével foglalkozom.
Fej, nyak, váll, hát, gerinc, csípő, térd fájdalmak kezelése, idegbecsípődés, lumbagó, isiász, végtagok zsibbadása, látás és koncentráció zavarok, fülzúgás, nőgyógyászati-urológiai problémák, emésztési zavarok, magas vérnyomás, túlsúly-cellulit-nyirok, testtartási problémák, függőségek, stressz, érzelmi- lelki problémák kezelése.
Keress fel bizalommal, hogy segíthessek !

      Alkalmazott terápiák:
     Időpont:

       Szerda: 09:00-18:00


Időpontkérés

Fájdalomcsillapító programjaink ideális választás azok számára, akik természetes módon szeretnék gyógyítani magukat, anélkül, hogy a sok mellékhatással rendelkező gyógyszerekhez folyamodnának….

Tovább

Fájdalomcsillapítás

Az alternatív nyirokmasszázs némileg különbözik az “általános” nyirokmasszázstól. Távol-keleti és energetikai elemeket is tartalmaz, intenzívebb mozdulatokból áll….

Tovább

Alternatív gyógyító terápiák

Az arcmasszázs mozdulatai eltérnek a hagyományos kozmetikai masszázstól. Lágy és erősebb, de nem fájdalmas mozdulatok, masszázsfogások váltják egymást…

Tovább

Masszázs


Facebook


Instagram


Google-plusFacebook


Instagram


Twitter

Megtalálsz minket a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat területén

adatvédelmi tájékoztató

© 2018 All rights reserved

Top Megszakítás