Fülakupunktúra


Facebook


Instagram


Twitter

+36 30 410 1744
Facebook


Instagram


Twitter

+36 30 410 1744


Facebook


Instagram


Twitter

Fülakupunktúra

+36 30 410 1744


Időpontkérés

Ár: 4.000 Ft 
Időtartam: egyénre szabott
Masszőr: Kovács Tibor
Időpont: szerda

Feszült vagy? Szeretnél testileg és lelkileg tisztulni? Álmatlanság gyötör? Van valamilyen szenvedélyed, függőséged, amitől szeretnél megszabadulni? Gyere, ismerd meg az akudetox kezelés csodálatos tudományát!
Komplex terápiás program a szerfüggő és nem szerfüggő (társfüggő, szerencsejáték-függő, étkezési zavarokkal küzdő) szenvedélybetegek gyógyítására. Nyugtató hatású, csökkenti a stresszt, javul az alvás, beindul a méregtelenítés, segít a fogyásban, segít a leszokásban (alkohol, drog, dohányzás), enyhíti a megvonási tüneteket. Csökkenti az evéskényszert, az édesség utáni vágyat, a játékszenvedélyt. Oldja a párkapcsolati feszültséget és a diszharmóniát.
Fülünk egy ingerlésre gyorsan reagáló mikrorendszer, a fülön keresztüli kezelést, már a legrégebbi kínai orvosi leírások is említik. Az ötpontos NADA protokollt Dr. Michael Smidt amerikai orvos állította össze kínai tapasztalatok alapján, ami egyszerre hat fizikai, lelki és energetikai szinten.

kezelendő pontok

  • SHEN-MEN pont: nyugtató lazító hatása nagyon erős, csökkenti az alvásproblémát, a szimpatikus ponttal együtt szabályozza a vérnyomást, jótékonyan hat az ideges eredetű köhögésre.
  • SZIMPATIKUS pont: fájdalom csillapító, lazítja a simaizmokat (pl.: epehólyaggörcs) harmonizálja a vegetatív idegrendszert, csökkenti a gyulladást, a shen men ponttal együtt harmonizálja a vérnyomást, csökkenti a vérnyomás ingadozást.
  • VESE pont: méregtelenít, erősíti agyműködést, pozitívan hat a húgyivarszervekre, csökkenti a félelmet, serkenti a veseműködést.
  • MÁJ pont: a detoxikálásban betöltött szerepe jelentős, hasznos: májbetegségeknél, izomgörcs, ízületi fájdalom, fejfájás, szédülés, emésztési zavarok esetén.
  • TÜDŐ pont: méregtelenít, oldja a szorongást, enyhíti a fájdalmat, hasznos: légzőszervi betegségek, köhögés, nátha, bőrbetegségek, esetén.

Az öt NADA pont együtt növeli szervezetünk yin energiáját, növeli a szeretet iránti befogadó képességünket, fokozza az önbecsülést, csökkenti a feszültséget és az agressziót. Megnyugtat és feltölt energiával, támogatja problémamegoldó képességünket.

A komplex, személyre szabott program magában foglalja a problémafeltárást, a személyes megbeszélést, a stresszoldást és talpreflexológiai kezelést is.

Kezelés Ára

4.000Ft

Kezelés időtartama

egyénre szabott

Időpontok

szerda

Kovács Tibor
Kovács TiborRe-Vitality

+36 30 410 1744


Időpontkérés

<< visszaFacebook


Instagram


Twitter

  • 1212 Bp. Görgey Artúr tér 8.
  • +36 30 410 1744
  • info@revitality.hu

Megtalálsz minket a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat területén

adatvédelmi tájékoztató

© 2018 All rights reserved

Top Megszakítás