Fejmasszázs


Facebook


Instagram


Twitter

+36 30 410 1744
Facebook


Instagram


Twitter

+36 30 410 1744


Facebook


Instagram


Twitter

fejmasszázs

+36 30 410 1744


Időpontkérés

Ár: 4.000 Ft
Időtartam: 30 perc 
Masszőr: Szabó Zoltán
Időpont: hétfő/péntek

A fejmasszázs, arcmasszázs alapjai a tradicionális gyógyító rendszerben rejlenek, melyet keleten több ezer éve alkalmaznak. A masszázs nem kizárólag a fejet érinti, hanem a váll, hát, és karok területét is. Ezeken a területeken a rossz testtartás, felgyülemlett érzelmi stressz, hosszú ülőmunka miatt feszültség halmozódhat fel.
A fejmasszázs együttműködik a keringési rendszerrel. A különböző masszázsfogások segítik az oxigénszegény vér visszaáramlását a szívbe, és meggyorsítják az oxigén dús vér eljutását a nyak, a váll és a fej felszíni és mélyen fekvő szöveteihez. A megélénkülő artériás keringés lehetővé teszi, hogy több oxigén és tápanyag érkezzen a sejtekhez, ami elősegíti a sejtek növekedését, osztódását, megújulását, a szervezet zavartalan működését és a gyógyulást. A vénás vér gyorsabb áramlásával hamarabb távozik a széndioxid és az anyagcsere bomlástermékei. Ez segíti a leghatékonyabb izomműködést. A fokozódó vérellátás hőt termel, ami elősegíti az általános relaxációt és az olaj felszívódását a bőrön át. A masszázs a felületes vérerek tágulását eredményezi, mely egészséges színt kölcsönöz a bőrnek. Általános lazító hatása hozzájárul az állandósult magas vérnyomás csökkentéséhez.
A masszázs segít ellazítani a megfeszült, fájó izmokat, enyhíti az izom merevségét és fájdalmait, serkenti a vérkeringést, gyorsítja a lerakódott méreganyagok kiválasztását, csillapítja a fejfájást és a szem megerőltetését, növeli az ízületek mozgékonyságát. Oldja a stresszt, az idegességet, az enyhe depresszió hatását, segíti a nyugodt, kiegyensúlyozott, jó közérzet elérését, erősíti az immunrendszert. Hozzásegít a mélyebb légzéshez, ami fokozza a friss oxigénnel teli vér áramlását az agyba, s ezáltal letisztultabb gondolkodást, erőteljesebb koncentrációt és jobb emlékezőképességet tesz lehetővé. Rendszeres alkalmazása egészségesebbé teszi a hajat és a bőrt.

nem javasolt

  • láz, gyulladásos állapot
  • friss fej-, nyaksérülés, zúzódás
  • bőrbetegség, fertőzés
  • ízületi gyulladás a gerinc felső részén
  • visszértágulat
  • korábbi trombózis, embólia
  • epilepszia

Kezelés Ára

4.000Ft

Kezelés időtartama

30 perc

Időpontok

hétfő / péntek

Szabó Zoltán
Szabó ZoltánRevitality

+36 30 410 1744


Időpontkérés

<< visszaFacebook


Instagram


Twitter

  • 1212 Bp. Görgey Artúr tér 8.
  • +36 30 410 1744
  • info@revitality.hu

Megtalálsz minket a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat területén

adatvédelmi tájékoztató

© 2018 All rights reserved

Top Megszakítás