Esztétikai kezelések


Facebook


Instagram


Twitter

+36 30 410 1744
Facebook


Instagram


Twitter

+36 30 410 1744

Revitality

életerőközpont

esztétikai kezelések

A kozmetikai programokkal történő kezelés eredményei már az első alkalommal ellenőrizhetők. Különösen a cellulitisz kezelésében érhető el jelentős javulás a frekvenciák alkalmazásával.A vérkeringés élénkítésével és a nyirokmasszázzsal és az ezekből fakadó pozitív hatással készülékeink hatékony segítséget nyújtanak az esztétikai problémáknak megszüntetéséhez.

Választható kezelések

Választható kezelések

Dr Hauschka kezelések

A bőr saját aktivitásának, gyógyító erőinek ösztönzésével segítenek a megfelelő készítmények, kabinkezelések abban, hogy önmagát regenerálni, az egyensúlytalanságokat kiegyenlíteni képes legyen, jótékony védőburokkal vesz körül a környezet káros hatásaival szemben. A készítmények semmilyen szintetikus-kémiai adalékot (konzerváló, emulgeáló, szín- illetve illatanyagot) nem tartalmaznak.n csillapítja a fejfájást és a szem megerőltetését, valamint növelni az ízületek mozgékonyságát.


Tovább

Fogyasztás, feszesítés és fiatalítás

A kozmetikai programokkal történő kezelés eredményei már az első alkalommal ellenőrizhetők. Különösen a cellulitisz kezelésében érhető el jelentős javulás a frekvenciák alkalmazásával.kezelés, javasolt és rendkívül hatásos álmatlanság, alvászavarok, emlékezet kiesés, fejfájás, szellemi kimerültség és egyes bőrbetegségek esetén.


Tovább

Szépítő ayurvédikus arc és fejmasszázs

Az indiai fejmasszázst nemcsak a fejen végezzük, mint azt a neve sugallja, hanem az arcon, a vállon, a háton és a karokon is. Ezek mind olyan területek, ahol a rossz testtartás, felgyülemlett érzelmi stressz, vagy a számítógép előtt eltöltött hosszú órák miatt feszültség halmozódott fel.


Tovább

<< vissza


Facebook


Instagram


TwitterFacebook


Instagram


Twitter

Megtalálsz minket a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat területén

adatvédelmi tájékoztató

© 2018 All rights reserved

Top Megszakítás