Dr Hauschka kezelés 01


Facebook


Instagram


Twitter

+36 30 410 1744
Facebook


Instagram


Twitter

+36 30 410 1744


Facebook


Instagram


Twitter

Dr Hauschka kezelés

+36 30 410 1744


Időpontkérés

Ár: 12.000 Ft / 15.000 Ft
Időtartam: 60 perc / 120 perc
Terapeuta: Mison Judit
Időpont: csütörtök

A bőr saját aktivitásának, gyógyító erőinek ösztönzésével segítenek a megfelelő készítmények, kabinkezelések abban, hogy önmagát regenerálni, az egyensúlytalanságokat kiegyenlíteni képes legyen, jótékony védőburokkal vesz körül a környezet káros hatásaival szemben. A készítmények semmilyen szintetikus-kémiai adalékot (konzerváló, emulgeáló, szín- illetve illatanyagot) nem tartalmaznak.
A különleges hatásosság hátterében fontos tény, hogy a teljes növény egységként kerül a készítményekberitmizált, dinamizált formában, nem pedig az izolált hatóanyagok. Ennek köszönhetően minimálisra csökken az allergizálódás veszélye, és a készítmények speciális segítséget nyújtanak a bőr önregenerációjához.
Általában érdemes – abban az esetben, ha szeretnénk ezt a lehetőséget kihasználni és bőrünk és lelkünk javára fordítani – a teljes kozmetikai készítménysort használni: a bőrvédő letisztítótól a kényeztető pakolásokig. A kozmetikumok a nappali krémek védő funkciója mellett éjszakára zsírmentesek, könnyűek – a stimulációt, regenerálást és hidratálást szolgálják. Emellett lehetőséget hagynak az anyagcsere aktivizálására, a kiválasztásra is. A kezelések következő részleteit emelik ki mindig, mert különleges élményt jelent minden alkalommal:

  • Az illatos lábfürdő és az ez idő alatt kortyolt gyógytea segít az áthangolódásban.
  • A kéz- fej- láb kilazítása és speciális masszázsa lehetőséget ad a tökéletes relaxáció elérésére,  harmóniát teremt bennünk. A kezelőágyon kialakított meleg “kuckó” és a gondoskodás hatására a napi stressz (fejben és testben egyaránt) feloldódik. A kozmetikus gondosan odafigyelve, ritmikus-lélegző, áramló mozdulatokkal érinti meg a vendéget.
  • Nyirok stimulációval serkenti a nyirokrendszert, elősegítve ezzel a méregtelenítési, kiválasztási folyamatok egészséges egyensúlyát. A Dr.Hauschka nyirok stimulációt finom ujjmozdulatokkal és ecsetvonásokkal, kézmozdulatokkal végezzük. Ezzel elérjük a kötőszöveti folyadék harmonikus áramlását.

Kezelés Ára

12.000 Ft / 15.000 Ft

Kezelés időtartama

60 perc / 120 perc

Időpontok

csütörtök

Mison Judit
Mison JuditRevitality

+36 30 410 1744


Időpontkérés

<< visszaFacebook


Instagram


Twitter

  • 1212 Bp. Görgey Artúr tér 8.
  • +36 30 410 1744
  • info@revitality.hu

Megtalálsz minket a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat területén

adatvédelmi tájékoztató

© 2018 All rights reserved

Top Megszakítás