Dr. Erdei Edit

 „A gyermekvállalás nehezítettsége párkapcsolati kérdésként kezelendő. Elsősorban a természetes úton való fogantatás híve vagyok, de, ha ez nem járható út, akkor más módszerekkel is tudom segíteni a hozzám forduló párokat a babavárásban.”

Dr. Erdei Edit 1976 óta foglalkozik andrológiával, ami férfigyógyászatot jelent. Alapképzését 73’-ban a Debreceni Orvostudományi Egyetemen általános orvosi szakon végezte, majd több szakirányú végzettség következett Anaesthésia és intensív therápia, Urologiai, Társadalomorvostan, és Andrológia. Ennek keretében 93’-ban alapfokú mikrosebészet területen is vizsgát tett. Később szakmai ösztöndíjjal Franciaországban a Tenon l'Hopital Andrológiai Centrumában, majd az Egyesült Államokban lévő New York Cornell Medical Centerben és a Cleveland Clinic-en dolgozott. Tudományos fokozatát a Szegedi Tudományegyetemen szerezte 2000-ben, andrológiai mikrosebészeti témában.

Az andrológia viszonylag új tudomány terület, napról napra dinamikusan fejlődik, és új részterületekkel bővül. Legmeghatározóbb területei a férfimeddőség, a férfiak szexuális zavarai (ide értendő a potencia zavar), férfiklimax és férfi fogamzásgátlás, valamint a korral összefüggő szexuális problémák férfiaknál. Meddőségi problémák terén elengedhetetlen a férfi partner vizsgálata és kezelése is. A doktornő szeretettel várja a gyermekre vágyó párok mindkét tagját. Úgy tartja: „A gyermekvállalás nehezítettsége párkapcsolati kérdésként kezelendő. Elsősorban a természetes úton való fogantatás híve vagyok, de, ha ez nem járható út, akkor más módszerekkel is tudom segíteni a hozzám forduló párokat a babavárásban.”

Megtalálsz minket a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat területén

adatvédelmi tájékoztató

© 2018 All rights reserved

Top Megszakítás