Dr. Erdei EditFacebook


Instagram


Twitter

+36 30 410 1744

Dr. Erdei Edit

 „A gyermekvállalás nehezítettsége párkapcsolati kérdésként kezelendő. Elsősorban a természetes úton való fogantatás híve vagyok, de, ha ez nem járható út, akkor más módszerekkel is tudom segíteni a hozzám forduló párokat a babavárásban.”

Dr. Erdei Edit 1976 óta foglalkozik andrológiával, ami férfigyógyászatot jelent. Alapképzését 73’-ban a Debreceni Orvostudományi Egyetemen általános orvosi szakon végezte, majd több szakirányú végzettség következett Anaesthésia és intensív therápia, Urologiai, Társadalomorvostan, és Andrológia. Ennek keretében 93’-ban alapfokú mikrosebészet területen is vizsgát tett.
Később szakmai ösztöndíjjal Franciaországban a Tenon l’Hopital Andrológiai Centrumában, majd az Egyesült Államokban lévő New York Cornell Medical Centerben és a Cleveland Clinic-en dolgozott. Tudományos fokozatát a Szegedi Tudományegyetemen szerezte 2000-ben, andrológiai mikrosebészeti témában.

Az andrológia viszonylag új tudomány terület, napról napra dinamikusan fejlődik, és új részterületekkel bővül. Legmeghatározóbb területei a férfimeddőség, a férfiak szexuális zavarai (ide értendő a potencia zavar), férfiklimax és férfi fogamzásgátlás, valamint a korral összefüggő szexuális problémák férfiaknál. Meddőségi problémák terén elengedhetetlen a férfi partner vizsgálata és kezelése is.
A doktornő szeretettel várja a gyermekre vágyó párok mindkét tagját. Úgy tartja: „A gyermekvállalás nehezítettsége párkapcsolati kérdésként kezelendő. Elsősorban a természetes úton való fogantatás híve vagyok, de, ha ez nem járható út, akkor más módszerekkel is tudom segíteni a hozzám forduló párokat a babavárásban.”


Időpontkérés

Fájdalomcsillapító programjaink ideális választás azok számára, akik természetes módon szeretnék gyógyítani magukat, anélkül, hogy a sok mellékhatással rendelkező gyógyszerekhez folyamodnának….

Tovább

Fájdalomcsillapítás

Az alternatív gyógyítás előnye a betegség megelőzésének képességében rejlik. A nyugati orvostudomány a betegség kezelésére fókuszál, miután már betegek lettünk. Ezzel szemben az alternatív gyógyítás a természetes módoktól indul el…

Tovább

Egyéb lehetőségek

A gyógyítás és egészségmegőrzés ayurvédikus módszerei alaposan kidolgozott elméleti és konceptuális alapokra épülnek, amelyek meggyőző magyarázatot adnak a működésére és a környező világgal való együttműködésére annak a legbonyolultabb rendszernek, amit mi emberi szervezetnek hívunk…

Tovább

Ayurvedikus masszázs


Facebook


Instagram


Google-plus


Facebook


Instagram


Twitter

Megtalálsz minket a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat területén

adatvédelmi tájékoztató

© 2018 All rights reserved

Top Megszakítás