Revitality

termékeink

Revitality

termékeink

zinzino

termékek

5/5

 A Zinzinonál a legjobb minőségű termékeket kínáljuk, követve egy új tudományág, az alkalmazott táplálkozástudomány elveit. Olyan ételekből származó aktív tápanyagokat használunk, amelyek segítenek leküzdeni modern életünk velejáróját, szervezetünk felborult egyensúlyi állapotát.

jeunesse

termékek

5/5

Azonnal eltünteti a szem alatti táskákat.
Láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését. Feszesebbnek, puhábbnak és megemeltnek mutatja a megereszkedett bőrt. Csökkenti a pórusok láthatóságát a makulátlan végeredményért.

bemer

termékek

5/5

A BEMER készülékek javítják a kicsi és nagyon kicsi véredények továbbító mozgásait.
Ez a szükségletnek megfelelő véreloszláshoz vezet a legkisebb véredények hálózatában.
Ezért a BEMER hatékony terápiás opció számos betegség és egészségügyi probléma esetén.

myrobAlan

termékek

5/5

Tartsd a tudatod egész nap egyensúlyban a tibeti gyógyászat elvén összeállított gyógynövényes készítményekkel. A BioXan napközben segít elsimítani a feszültséget, a Milam.10 pedig éjszaka gondoskodik a nyugodt alvásról és a friss ébredésről. Vedd meg csomagban kedvezménnyel!

avs

termékek

5/5

A fény-hang készülék feladata, hogy passzív meditációval a kívánt frekvenciára vigye az embert.  Ez a készülék sokkal többet tud egy átlagos fény-hang készüléknél.  Programjai által kiterjesztett kezelést képes végezni.

laminine

termékek

5/5

A Laminine természetes összetevők szabadalmaztatott kombinációjából áll, amelyek sejtek egészsége szempontjából elengedhetetlen 22 aminosav láncolatával ellátja a szervezetet.

legújabb termékeink

Megtalálsz minket a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat területén

adatvédelmi tájékoztató

© 2018 All rights reserved

Top Megszakítás