BodyART órák Csepelen

Őszi ajándék tőlünk, neked!

Azokat, akik október végéig ellátogatnak bodyART órára, a Revitality Egészségközpont kétféle ingyenes állapotfelméréssel ajándékozza meg!

Jelentkezz be bodyART órára a +36 30 4101744-es telefonszámon, itt a regisztráció mellett – amennyiben igényt tartasz rá – az ingyenes állapotfelmérés pontos idejét is egyeztetjük.

Mit tudhatsz meg az állapotfelmérésen?

A testanalizis során megallapithato a csontok asvanyi anyag tartalma, a szervezet proteintartalma, a test zsir-izom aranya, sot, a belso szerveket korulvevo zsir mennyisege is, aki nem feltetlen testalkat fuggo. Ez nagyon fontos informacio inzulinrezisztencia, cukorbetegseg vagy sziv-es errendszeri problemak megelozese vagy minel hamarabbi kezelese szempontjabol is.

Milyen edzés a bodyART?

A bodyART® egy funkcionális, saját testsúlyos edzésforma, az óra során minden mozdulatot saját be- és kilégzésünk ritmusa vezet, így tudunk egy idő után igazán magunkra, és saját testérzeteinkre figyelni.
Egyszerre fejleszti az erőt és a hajlékonyságot, ugyanakkor feltölt és kikapcsol. Az egész testre hat, teszi mindezt a core izmokból kiindulva, ami különösen jót tesz a hátnak, de a belső szervekre is jó hatással van.
Amellett, hogy az állóképességet és a mozgáskoordinációt fejleszti, testünk elfogadására és a mozgás szépségének megélésére is ráirányítja a figyelmet.
Gyakorlásához semmilyen eszközre vagy előképzettségre nincs szükség, kezdő sportolóként is bátran kipróbálhatjuk, az egyes gyakorlatok különböző változatokban végezhetők, így mindig másféle kihívást rejtenek magukban. Felüdülés és igen hasznos azoknak is, akik irodai ülőmunkát végeznek.

Az órákat Virág Judit Kata, bodyART® instruktor, csoportos fitness instruktor tartja szeptember 23.-tól minden hétfőn este 19.00 órakkor csepeli Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat tornatermében.

Óradíjak:
első alkalom: 1.000 Ft
egy alkalom: 1.700 Ft
10 alkalmas bérlet: 15.000 Ft

Regisztrálj valamelyik hétfői bodyART órára a +36 30 410 17 44-es telefonszámon, vagy a Revitality messengeren, hogy megkaphasd állapotfelmérő ajándékodat!

Revitality Életigenkők Klubkártya: klubtagoknak a bodyART órákkal együtt a Revitality Egészségközpont számos más szolgáltatása is kedvezményesen vehető igénybe, és elsőként értesítjük őket minden akcióról, kedvezményes vagy ingyenes szűrésről, masszázsról, kezelésekről és egyéb programokról. Részletekkel később jövünk, kövesd a Revitality Facebook oldalát!

Gyere, tegyél néhány fontos lépést az egészségedért, amiben tudunk, segítünk! ♥

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Top Megszakítás