Ayurveda


Facebook


Instagram


Twitter

+36 30 410 1744Facebook


Instagram


Twitter

+36 30 410 1744

Revitality

életerőközpont

Ayurveda

A gyógyítás és egészségmegőrzés ayurvédikus módszerei alaposan kidolgozott elméleti és konceptuális alapokra épülnek, amelyek meggyőző magyarázatot adnak a működésére és a környező világgal való együttműködésére annak a legbonyolultabb rendszernek, amit mi emberi szervezetnek hívunk.

Választható kezelések

Választható kezelések

Választható kezelések

Abhyanga masszázs

Az Abhyanga masszázs az ayurvédikus masszázsok kezdő gyöngyszeme. Az Abhyanga kezelés látványos hatása a testi szövetek megfiatalodása, a ráncok kisimulása, és a lélek teljes kipihentsége. Az indiai teljes testre kiterjedő olajos masszázs az Ayurvéda holisztikus szemléleténél fogva minden embert egyedi olajokkal kezel.


Tovább

Ayurvedikus arc és fejmasszázs

A masszázs számos különböző mozdulata segít ellazítani a megfeszült, fájó izmokat, enyhíti az izommerevségeket, serkenti a vérkeringést, gyorsítja a lerakódott méreganyagok kiválasztását, s ily módon csillapítja a fejfájást és a szem megerőltetését, valamint növelni az ízületek mozgékonyságát.


Tovább

ayurvedikus baba masszázs

 Az ayurvédában az embert a maga egységében és a világgal való dinamikus kölcsönhatásában vizsgálják. A gyógyítás és egészségmegőrzés ayurvédikus módszerei alaposan kidolgozott elméleti és konceptuális alapokra épülnek, amelyek meggyőző magyarázatot adnak a működésére és a környező világgal való együttműködésére annak a legbonyolultabb rendszernek, amit mi emberi szervezetnek hívunk.


Tovább

ELAKHIZI

Gyógynövényes batyus masszázs. Ayurvédikus izzasztásos kezelés, terápiás borogatás, amelynek lényege az izzadás. Az izzadást a folyamatosan melegen tartott gyógynővényolajba mártogatott vászon zsákocskák biztosítják, amelyek úgyszintén gyógynövényolajban sütött ayurvédikus növényeket és porokat tartalmaznak.


Tovább

<< vissza


Facebook


Instagram


TwitterFacebook


Instagram


Twitter

Megtalálsz minket a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat területén

adatvédelmi tájékoztató

© 2018 All rights reserved

Top Megszakítás