AVS Tréner képzés

Ezt a képzést ajánljuk pedagógusoknak, orvosoknak, természetgyógyászoknak, nyelvtanároknak, és mindazoknak, akik az AVS technika segítségével hatékonyabbá és eredményesebbé szeretnék tenni szakmai munkájukat.

Az AVS (Audió-Vizuális Stimuláció) egy komputer vezérelte passzív meditáció, mely során a meditáló személy agya az adott rezgéseket követi. A technikával többek között elérhető a két agyfélteke harmonikus működése, javítható a tanulási teljesítmény, hatékonyabbá tehető a nyelvtanulás, megszüntethető a diszlexia, a hiperaktivítás és egyéb tanulási nehézséget okozó állapot, javíthatóa memória, fejleszthető a kreativitás és nem utlolsósorban a depresszió elleni küzdelemben is hatékonynak bizonyult.

Ha gyermeke vagy a tanítványa diszlexiás, esetleg egyéb tanulási problémákkal küzd, vagy hangulati zavarok, koncentrációs problémák, akár kreativitás terén szeretne segítséget nyújani másoknak, ismerje meg az AVS módszert, mellyel valódi, tartós javulást érhet el.

A trénerképzést elvégző személyek megismerik az AVS (Audió – Vizuális Stimuláció, Tudati Technológia) elméleti alapjait. Felkészítést kapnak az energiaszint, a tanulási teljesítményszint meghatározására, a tanulási problémák diagnosztizálására és kezelésére. Megtanulják, hogy a Fény – Hang készülék segítségével hogyan lehet a káros stresszt oldani, az alvászavart, depressziót kezelni. Hogyan lehet hatékonyan támogatni a tanulást, nyelvtanulást. Hogyan lehet megoldani a tanulási problémákat. (dyslexia, koncentrációs problémák) Megtanulják, hogyan lehet az energiát pótolni, a két agyfélteke harmóniáját visszaállítani, a jótékony alfa állapotot elérni.

A módszer magyarországi elterjesztését, fejlesztését és oktatását a Hatékony és Eredményes Tanulásért Közhasznú Alapítvány végzi 1998 óta.

Az AVS (Tudati technológiai) módszer és tanfolyami rendszer a Hatékony és Eredményes Tanulásért Közhasznú Alapítvány szerzői jogi védelme alatt áll. (Azonosító szám: 020214001T)

A kepzest Kugyela János AVS tréner és oktató, mentálhigiénés szakember a Hatékony és Eredményes Tanulásért Alapítvány elnöke tartja.

A folyamat összesen 16 órás, az első alkalom 8 órás lesz, péntek reggel 10.00 órától délután 18.00 óráig tart. A második találkozó pontos idejét a helyszínen, a részvevőkkel egyeztetve határozzuk meg. Étkezés az épületben található büfében lehetséges.

A képzés díja: 30 000 Ft

További információ és jelentkezés:
e-mail: info@revitality.hu telefon: +36 30 410 1744

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Top Megszakítás