Alternatív gyógyító terápiák


Facebook


Instagram


Twitter

+36 30 410 1744
Facebook


Instagram


Twitter

+36 30 410 1744

Revitality

életerőközpont

közérzetjavító terápiák

A komplementer terápiák előnye a betegség megelőzésének képességében rejlik. A nyugati orvostudomány a betegség kezelésére fókuszál: gyógyszerezés, vagy operáció, miután már betegek lettünk. Ezzel szemben a komplemeter terápiák a természetes módoktól indul el. Konkrétan az immunrendszer erősítésére összpontosít. Ennek előnye, hogy a betegség valós megelőzését előre lehet tervezni.
Komplementer módszerekkel természetesen nyerjük vissza az egészségünket….

Választható kezelések

Választható kezelések

Gátizomtorna

Anatómiai értelemben a gát a szemérem tájék területét jelenti, ahol a nemiszervek, a húgycső és a végbél helyezkednek el. A gátvédelem nem csak ennek a kis területnek a védelmére, hanem a teljes medencealapra vonatkozik. A gáttájék folyamatos terhelés alatt van. A gátizmok hozzávetőleg a szeméremcsont és a farkcsont között húzódnak, támasztják az alhasi szerveket, hogy ne süllyedjenek le.


Tovább

Gerincjóga

A Gerincjóga olyan mozgásrendszer, amely a jóga és a mozgásterápiák speciális testhelyzeteit használja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítására biztonságos, az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal. Elsődleges szerepe a megelőzés, az egészségmegőrzés, de mozgásterápiaként a teljes fizikumot szisztematikusan fejleszti, kiegészíti és hatékonyan támogatja az egyéni gyógyító eljárásokat.


Tovább

Légzőgyakorlatok

A légzés befolyásolja a tudatállapotot, az érzelmeket, az izmok tónusát, és a chi áramlását. A légzés nem pusztán gázcsere, hanem általa olyan kozmikus energiát (prána, chi, ki) lélegzünk be, amely vezérli testünk és tudatunk működését. Ez az energia szoros kapcsolatban van a belélegzett levegővel, ám sokkal szubtilisebb, mint a levegő vagy az oxigén.


Tovább

Meditáció

Lehetővé teszi, hogy az elme erőfeszítés nélkül lenyugodjon, és megtapasztaljuk saját tudatunk legcsendesebb és legbékésebb szintjét. Teljesen egyedülálló, mivel nem igényel koncentrációt vagy erőfeszítést, és az elmét sem kell megpróbálni „kiüresíteni”.


Tovább

Theta Healing

Megváltozott tudatállapotban, théta szinten, hozzáférhetővé válnak a tudatalatti tartalmak.Az ülés alatt felderíthetők és törölhetők, azaz kiprogramozhatók azok a rejtett hitrendszerek, amelyek születésünk, vagy akár az előző életeink óta épülnek be tudatalattinkba, miközben a tudatos elménknek fogalma sincs az egész folyamatról.


Tovább

<< vissza


Facebook


Instagram


TwitterFacebook


Instagram


Twitter

Megtalálsz minket a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat területén

adatvédelmi tájékoztató

© 2018 All rights reserved

Top Megszakítás